Background image

Santa Run Athens 2016


Εντυπωσίασε το 3ο Santa Run Athens

Οι Αϊ Βασίληδες έτρεξαν για τα παιδιά!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016,  το Santa Run Athens.

Εκατοντάδες Αϊ Βασίληδες ξεχύθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και συμμετείχαν σε έναν αγώνα χωρίς ανταγωνισμό, για καλό σκοπό προσφέροντας χριστουγεννιάτικο χρώμα στο κέντρο της στολισμένης πόλης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και τη φετινή χρονιά καθώς το όριο των συμμετοχών συμπληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

Η εκκίνηση δόθηκε στο City Link στις 11.30 π.μ. με τους Αϊ Βασίληδες να διανύουν μια απόσταση 2,5 χλμ. στην καρδιά της πρωτεύουσας για να καταλήξουν στο ίδιο σημείο για τον τερματισμό. Με θετική διάθεση, χαμόγελα και κέφι οι δρομείς έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλής θέλησης καθώς το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στο Σωματείο «Παιδικό Τραύμα» και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηνών.

Το 3ο Santa Run Athens συνδιοργανώθηκε από τα Holmes Place, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (OΠΑΝΔΑ).

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Ο αγαπημένος θεσμός του Santa Run Athens αποτελεί μία εκ των σημαντικότερων δράσεων κοινωνικής προσφοράς που αναλαμβάνουμε ως Holmes Place στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλοσοφίας μας για μία πιο δραστήρια, υγιή, όμορφη ζωή υπό το σύνθημα “Enjoy the Journey”. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του που στηρίζεται στη συμβολή κάθε συμμετέχοντα. Σας ευχαριστούμε όλους!».

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας επικοινωνίας Communication Lab, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, επεσήμανε: «Η ομάδα της Clab στηρίζει πάντα με ιδιαίτερη χαρά δημιουργικές εκδηλώσεις προσφοράς. Με την πολύτιμη εμπειρία μας συμβάλαμε στη διοργάνωση του Santa Run Athens, καθώς προάγει την αξία της συμμετοχής και του ευ ζην, έννοιες που ταυτίζονται απόλυτα με το όραμά μας».

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «O πιο Χριστουγεννιάτικος αγώνας, το Santa Run Athens, είναι μία ακόμα εκδήλωση που προσκαλεί τους Αθηναίους πολίτες να αθληθούν και να προσφέρουν κοινωνικό έργο. Χαιρόμαστε που ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία».

Η κορυφαία εταιρεία περιποίησης νυχιών essie, προσέφερε υπηρεσίες μανικιούρ στις δρομείς, οι οποίες συμμετείχαν στη διαδρομή με τα πιο Αγιοβασιλιάτικα χρώματα!

H VOLVO, ως business partner των Holmes Place αλλά και ως εταιρεία με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια εκδήλωση. Ένα μοντέλο της σουηδικής premium μάρκας συγκεκριμένα ένα XC90, χρησιοποιήθηκε  ως πλοηγός του αγώνα δίνοντας το τέμπο στους συμμετέχοντες.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, δρόσισε για ακόμη μια χρονιά τους Αϊ Βασίληδες στηρίζοντας τη θέση της εταιρείας για κοινωνική προσφορά.

Η CocaCola στήριξε αυτή την πρωτοβουλία για ακόμη μια φορά, στα πλαίσια της δέσμευσης της να προωθεί έναν πιο υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

Από μια τόσο γλυκιά εκδήλωση δε θα μπορούσαν να λείπουν τα πανέμορφα αυτοκίνητα-αντίκες των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη, όπου και φέτος οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, στο πνεύμα των ημερών.

Χορηγός επικοινωνίας του αγώνα ήταν τα Village Cinemas που για ακόμη μια χρονιά πρόβαλλαν με τον πιο κινηματογραφικό τρόπο το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα του Santa Run Athens!

Τη μουσική κάλυψη του αγώνα πραγματοποίησε  η εταιρεία Abbey Road Radio που έντυσε με χριστουγεννιάτικες νότες την προσπάθεια των Αϊ Βασίληδων!

Περισσότερα: http://www.facebook.com/events/1598902163469104/